Tomi Salesvuo East Funk Attack feat. Osmo Ikonen

September 27, 2019
7:00 pm
Espoo
Sellosali

Väkevän energisestä tulkinnasta sekä live-esiintymisestään tunnettu, rumpali Tomi Salesvuon johtama East Funk Attack on valmistellut pitkäjänteisesti kolmatta studioalbumiaan. Yhtyeen uutta materiaalia on mahdollisuus kuulla nyt ensi kertaa livenä Sellosalissa.

EastFunk Attack uudisti rivinsä viime vuonna ja kokoonpanon uutena laulusolistina vakuuttava Taru Ratilainen muistetaan mm. the Voice of Finland TV-ohjelmasta. Bändin uudistunut raikas ja avoin soundi on kuultavissa erittäin positiivisesti uudella materiaalilla – niin tulkinnassa kuin Salesvuon kompakteissa ja tarttuvissa sävellyksissäkin.

Alkukesästä Tanskassa ja Saksassa keikkaillut bändi julkaisi viime vuonna “Live at E-Studio” EP:n sekä samassa yhteydessä kuvatut live-videot. Viiden biisin musiikkivideosarja on toiminut oivana käyntikorttina East Funk Attackin uudesta soundista ja lisännyt kiinnostusta ulkomailla sekä vakuuttanut kotimaan fanit. Sellosalin konserttisalikeikka tuo lavalle takuuvarman, Euroopan klubeilla yhteen hiotun ryhmän.

Illan erikoisvieraana nähdään häikäisevän energinen Osmo Ikonen. SuomiLOVE televisio-ohjelmasta tuttu musiikin moniottelija esittää illan aikana omaa tuotantoaan soolona, sekä yhdessä East Funk Attack yhtyeen kanssa sovitettuja yllätysvetoja!

Taru Ratilainen (laulu), Ukko Heinonen (saksofoni ja huilu), Ilmari Aitoaho (koskettimet), Matias Kiiveri (kitara ja taustalaulu), Heikki Laine (basso), Tomi Salesvuo (rummut ja taustalaulu)

Osmo Ikonen (laulu)

Liput 16 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Share: