Tomi Salesvuo Groove Special feat. Matti Klein (GER)

September 7, 2018
7:00 pm
Espoo
April Jazz Club

April Jazz Clubin syyskauden avauskonsertissa Tomi Salesvuo Groove Jazz Special feat. Matti Klein (DE)

Rumpali Tomi Salesvuon April Jazz klubille varta vasten kasaama kokoonpano yhdistää kotimaiset huippumuusikot yhteen berliiniläisen kosketinsoitinvirtuoosin Matti Kleinin kanssa. Ohjelmistossa funk- ja groove-jazzin klassikoita sekä originaaleja sävellyksiä yhtyeen muusikoilta. Luvassa ilta, joka vie svengaavan sekä energisesti heittäytyvän bändin kera kuulijat syvälle rytmin ytimeen!

Berliiniläismuusikko Matti Klein on suosittu sooloartisti ja monessa yhteydessä vaikuttava jazz-pianisti, joka on erikoistunut perinteisiin vintage-kosketinsoittimiin. Oman uuden yhtyeensä Matti Klein Soul Trion kanssa levyä valmisteleva Wurlitzer ja Fender Rhodes soundeihin luottava maestro on tunnettu yhteistyöstään Nils Landgrenin, Allan Harrisin, David. T. Walkerin ja Gunther Hampelin kanssa. Vuodesta 2013 lähtien Klein on toiminut myös musiikillisena johtajana ja kosketinsoittajana brasilialaisen soul-jazz -ikonin Ed Mottan yhtyeessä.

Rumpali Tomi Salesvuo on musiikin moniosaaja, jonka musikaalista soittoa ovat tilanneet lukemattomat kotimaiset artistit. Salesvuo on esiintynyt ja levyttänyt kotimaisten jazzmuusikoiden sekä pop-artistien kanssa, sekä tehnyt kansainvälistä yhteistyötä esiintyen lukuisissa maissa eri puolilla Eurooppaa sekä Pohjois-Amerikassa. Hänen oma yhtyeensä Tomi Salesvuo East Funk Attack on julkaissut kaksi hienon vastaanoton saanutta albumia, joiden sävellyksistä suurin osa on Salesvuon käsialaa. Kokoonpano on esiintynyt kotimaisten festivaalien sekä klubien lisäksi myös Itävallassa ja Saksassa.

Matti Klein: Rhodes
Ukko Heinonen: saksofoni
Peter Engberg: kitara
Heikki Laine: basso
Tomi Salesvuo: rummut

Tomi Salesvuo Groove Jazz Special klo 20 alkaen
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

apriljazz.fi/club

Share: